Οδηγίες προς ... ναυτιλομένους!


    Καλώς ήρθες στο ιστολόγιό μας! Διάβασε τώρα μερικές οδηγίες για να μη μείνει άκαρπη η επίσκεψή σου και γιατί θέλουμε να μοιραστείς με τους συναδέλφους σου ό,τι θεωρείς σημαντικό.
    Στην αριστερή στήλη βρίσκεται η πιο πρόσφατη ανάρτησή μας και ακολουθούν οι παλαιότερες.  Κάτω από τον τίτλο κάθε ανάρτησης βρίσκεται η ετικέτα, όπου μπορείς να βρείς παρόμοιου περιεχομένου κείμενα. Επίσης μπορείς να αφήσεις το σχόλιό σου , πατώντας την αντίστοιχη λέξη παραδίπλα. Το σχόλιό σου "εγκρίνεται" -τρόπος του λέγειν- από τους "συγγραφείς" του blog και κατόπιν δημοσιεύεται. Αν θέλεις να δημοσιεύσεις ένα ευρύτερο κείμενο, μπορείς να το στείλεις στο mail του Συνδέσμου  (filologoiserron@gmail.com)  και εμείς θα το προωθήσουμε στο blog.
    Στη δεξιά  στήλη βρίσκονται: τα προφίλ των "συγγραφέων" του blog / κάποιες αγαπημένες μουσικές, που μπορείς να τις ακούς και καθώς διαβάζεις τα κείμενα  / φωτογραφίες για ενημέρωση και χαλάρωση / οι ταμπελίτσες, όπου μπορείς να ξεναγηθείς και να βρεις θέματα που σε ενδιαφέρουν  /  οι οδοδείκτες, με ενδιαφέρουσες διευθύνσεις και / οι δοκιμές, όπου καταγράφονται με χρονολογική σειρά οι αναρτήσεις μας.
     Επίσης πάνω - πάνω δεξιά βρίσκεται η μπάρα αναζήτησης, όπου μπορείς να αναγράψεις αυτό που ψάχνεις και να δεις τα αποτελέσματα.
     Αυτά. Τώρα στην πράξη, ελπίζουμε να ανταποκριθείς και να αρχίσει η κουβέντα!
    


                                   


  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΣΙΡΙΣ - SIRIS Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template