ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 2011


 Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία (για πρώτη φορά) εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας τιμώντας την εορτή  των Τριών Ιεραρχών, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011.
















Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Φίλιππος Ξενία και ήταν αφιερωμένη στους συνταξιούχους συναδέλφους φιλολόγους, για τους οποίους η Πρόεδρος του Συνδέσμου ανέφερε στο λόγο της: «…το γεγονός ότι έχετε συνταξιοδοτηθεί δε σημαίνει ότι δεν παραμένετε για εμάς οι δάσκαλοι, οι συνάδερφοι, οι άνθρωποι που μας εμπνεύσατε και μας βοηθήσατε στα πρώτα μας βήματα στην εκπαίδευση. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλα όσα προσφέρατε στα Γυμνάσια και τα Λύκεια του νομού μας και να σας παρακαλέσουμε  να συνεχίσετε να προσφέρετε μέσα από τις δράσεις του Συνδέσμου Φιλολόγων…».









Δεκάδες συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ του Συνδέσμου και χάρηκαν μια ζεστή «φιλολογική» συνάθροιση με έντονο άρωμα νοσταλγίας και συγκίνησης.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους  ο Προϊστάμενος  Γραφείου της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κ. Παύλος Τσακιρίδης, η Προϊσταμένη Επαγγελματικής Εκπ/σης Ν.Σερρών κ. Λίτσα Κοκόλη, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κ.Γ.Καζεπίδου, ο τέως Δήμαρχος Σερρών και Φιλόλογος κ.Ζήσης Μητλιάγκας, καθώς και οι τέως Δ/ντές Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κ.Γ.Φακετόπουλος και κ. Ν. Καιδατζής.
                             


                   

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Φιλολόγων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συναδέλφους, εν ενεργεία και συνταξιούχους, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, στήριξαν την πρωτοβουλία και ενδυνάμωσαν τη θέληση να προχωρήσουμε σε δρόμους συμπόρευσης και δημιουργίας.



Για το Δ. Σ του Συνδέσμου

Η Πρόεδρος                                         Η Γεν.Γραμματέας

Τάνια Ζουρνατζή                                         Σύλια Ζέττα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΣΙΡΙΣ - SIRIS Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template