ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ                                                                                                                        Σέρρες 19-09-2011
Ν. ΣΕΡΡΩΝ                                            Αριθ. Πρωτ.:             
Μεραρχίας 13-ΣΕΡΡΕΣ 62123
Τηλ. επικοινωνίας: 23210 56255                                                  
                                    2321024047


Π ρ ό σ κ λ η σ η
γ ι α     τ η ν   ε κ λ ο γ ή     ν έ ο υ Δ . Σ .
                                                  

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 μια νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε με βήματα ασταθή κάτω από το βάρος σοβαρών ελλείψεων που αναγκάζουν όλους μας να «επανατοποθετήσουμε» σε μια νέα βάση τη σχέση μας με την εκπαιδευτική διαδικασία.
Ο  εκπαιδευτικός και ειδικότερα ο φιλόλογος καλείται να συναντηθεί φέτος με τους μαθητές του,  μέσα σε ένα κλίμα απογοήτευσης, εξαιτίας της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, που στα μάτια των μαθητών αποτυπώνεται και με την έλλειψη σχολικών βιβλίων.
Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών  εύχεται  σ΄ όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες  καλή δύναμη, υγεία και πάνω από όλα θετική διάθεση για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, με την εφαρμογή του νέου προγράμματος Σπουδών στην Α΄ Λυκείου και την ταυτόχρονη πιλοτική εφαρμογή των νέων Αναλυτικών Προγραμμάτων  στο Γυμνάσιο.
Στην έναρξη αυτής της κρίσιμης για την εκπαίδευση χρονιάς, σας προσκαλούμε με αίσθημα ευθύνης την Τετάρτη  28 Σεπτεμβρίου 2011, στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Σερρών από τις 12.00 π.μ. μέχρι τις 19.30 μ.μ.
Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα,  να αποστείλουν  τη δήλωση υποψηφιότητάς τους στην  ηλεκτρονικήδιεύθυνση:siliazet@gmail.com,                                                                                                                    ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα τηλέφωνα: 23210 56255, 2321024047, μέχρι και τη Δευτέρα 26  Σεπτεμβρίου στη 13.00 μ.μ.
Τονίζουμε, για άλλη μια φορά, πως η συμμετοχή όλων, και ιδιαίτερα νέων μελών με όρεξη και οράματα για πνευματική εθελοντική προσφορά, κρίνεται άκρως απαραίτητη για την επιβίωση και τη  μελλοντική πορεία του Συνδέσμου.:
Για το Δ. Σ του Συνδέσμου

Η Πρόεδρος                                                                                         Η Γεν. Γραμματέας
Τάνια Ζουρνατζή                                                                                   Σύλια Ζέττα           

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΣΙΡΙΣ - SIRIS Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template