Εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας 2012



Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών διοργάνωσε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με μεγάλη επιτυχία  εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας τιμώντας την εορτή  των Τριών Ιεραρχών, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2012.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Φίλιππος Ξενία.  
Δεκάδες συνάδελφοι, εν ενεργεία και συνταξιούχοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ του Συνδέσμου και χάρηκαν μια ζεστή φιλολογική βραδιά. Στη διάρκεια της εκδήλωσης η πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Βασιλική Ζέττα, εκ μέρους του Δ.Σ. αλλά και όλων των Φιλολόγων συναδέλφων του νομού, καλωσόρισε το νέο Σχολικό Σύμβουλο των Φιλολόγων, Γιάννη Κιορίδη και αποχαιρέτησε ευχαριστώντας τους απερχόμενους σχολικούς Συμβούλους, Ελευθερία Ζάγκα και  Αλέξανδρο Νικολαϊδη, για την αγαστή και δημιουργική τους συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα. Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι προαναφερθέντες Σχολικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι, καθαρά συγκινημένοι, ευχαρίστησαν τους συναδέλφους για τη δημιουργική εκπαιδευτική τους συμπόρευση ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε το α θεματικό τεύχος των Πρακτικών της ημερίδας ανάδειξης του έργου των Φιλολόγων του σχολικού έτους 2009-2010.
Μέσα σε αυτό το θετικό και ευοίωνο κλίμα η πρόεδρος του Συνδέσμου συνεπικουρούμενη από όλο το Δ.Σ., έκοψε  την πίτα ευχόμενη υγεία και αισιοδοξία στους δύσκολους καιρούς.Τυχερή της βραδιάς, η συνάδελφος Μυρσίνη Γερίμπαμπα από το Σιδηρόκαστρο. 
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους,  η αναπληρώτρια του Δ/ντή της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κ. Στέλλα Ούτσιου, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κ.Π.Τζίνη, ο αιρετός  του ΠΥΣΔΕ Γιάννης Μετόκης και η γραμματέας της ΕΛΜΕΣ Ν.Στανίση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Φιλολόγων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συναδέλφους, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ενδυνάμωσαν τη θέληση μας να προχωρήσουμε μαζί σε νέους Φιλολογικούς, δημιουργικούς «δρόμους».

Για το Δ. Σ του Συνδέσμου

Η Πρόεδρος                                                                        Η Γεν.Γραμματέας
Σύλια Ζέττα                                                                  Ολυμπία Παχαδίρογλου                     

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΣΙΡΙΣ - SIRIS Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template