«Γιορτάζουμε την ημέρα της ποίησης με τους μαθητές μας» Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2014


     Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών, με αφορμή την ημέρα της ποίησης , καλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Σερρών να τιμήσουν την ημέρα της ποίησης, στις 21 Μαρτίου 2014, με ποιητικές τους δημιουργίες.
     Παρακαλούνται θερμά οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων, σε συνεργασία με τους συναδέλφους φιλολόγους, να ενθαρρύνουν τους μαθητές να συμμετάσχουν δημιουργικά στην προσπάθεια να τιμήσουμε και φέτος αυτή την ημέρα, προβάλλοντας το λυτρωτικό και καθάριο λόγο της ποίησης.
     Σε  όλους τους συμμετέχοντες, μαθητές και μαθήτριες θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι . Τα τρία (3) πρώτα ποιήματα που θα διακριθούν θα βραβευθούν με μία ποιητική συλλογή το καθένα.
     Τα ποιήματα που θα συγκεντρωθούν, μέχρι και τις 21 Μαρτίου, μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά  στη διεύθυνση fillologoiserron@gmail.com  από τα σχολεία.  Εάν είναι χειρόγραφα , παρακαλούνται οι συνάδελφοι φιλόλογοι να τα εσωκλείσουν σε φακέλους και να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Πρόεδρο του Συνδέσμου κυρία Σίλια Ζέττα  στο 6944180160 ή την Αντιπρόεδρο κυρία Τάνια Ζουρνατζή στο 6948538105 για να τα παραδώσουν.
Για το ΔΣ
    Σύλια Ζέττα                                     Δώρα Μπαγανά

     Πρόεδρος                                        Γεν. Γραμματέας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΣΙΡΙΣ - SIRIS Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template