Δωρεά βιβλίων στο Γυμνάσιο Ανοβέρου από το Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν.Σερρών


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Σερρών αποφάσισε ομόφωνα να παραχωρήσει ως δωρεά προς το Ελληνικό  Γυμνάσιο Ανοβέρου 170 βιβλία, τα οποία και συγκέντρωσε στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής-φιλανθρωπικής δράσης που υλοποίησε στο τέλος της σχολικής χρονιάς στο πλαίσιο της ετήσιας Διημερίδας ανάδειξης του έργου των φιλολόγων του Νομού  Σερρών.
Το συγκεκριμένο σχολείο επιλέχθηκε, καθώς οι μαθητές του συμπαραστάθηκαν ηθικά σε μαθητή Γυμνασίου της πόλης των Σερρών κατά τη διάρκεια νοσηλείας του σε ιατρικό κέντρο στην πόλη του Ανοβέρου.
Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας υπήρξαν τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας ΦΑΡΟΣ, ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟ, ΜΑΡΝΕΡΗ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΔΡΟΥΚΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΡΑΜΑ.
Το ΔΣ του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν.Σερρών ευχαριστεί θερμά τα παραπάνω βιβλιοπωλεία για την κινητοποίησή τους και τη σημαντική συνεισφορά τους στις δράσεις του.
Με την ευχή και την ελπίδα τα βιβλία αυτά να εμπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη του ελληνικού σχολείου Ανοβέρου και να αποτελέσουν ένα ανοιχτό παράθυρο πνευματικής ελευθερίας και ψυχικής δύναμης  τα μέλη του ΔΣ δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν να οργανώνουν ανάλογες δράσεις.
                                              Για το ΔΣ

Σύλια Ζέττα                                            Δώρα Μπαγανά



Πρόεδρος                                              Γεν. Γραμματέας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΣΙΡΙΣ - SIRIS Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template