ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ 42ο ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ




Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Σερρών-μετά από εισήγηση της Προέδρου, κ. Σ. Ζέττα - αποφάσισε ομόφωνα να υποβάλει τεκμηριωμένη πρόταση διοργάνωσης του Ετήσιου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων (ΠΕΦ) στην πόλη των Σερρών.
Το  Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΦ, αφού εξέτασε όλες τις προτάσεις που είχαν κατατεθεί από τους τοπικούς Συνδέσμους Φιλολόγων, αποφάσισε να διοργανώσει το 42ο Πανελλήνιο Συνέδριο στις Σέρρες στις 12-14 Νοεμβρίου 2015, με θέμα του Συνεδρίου:

«Σοφοκλής: Ο μεγάλος κλασικός της τραγωδίας»

Η διοργάνωση του 42ου  ετήσιου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΠΕΦ στις Σέρρες, που με χαρά και αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνει ο Σύνδεσμός μας,  αποτελεί ύψιστη τιμή, αναγνώριση και επιβράβευση της πλούσιας και αξιόλογης δραστηριότητας του ΔΣ του Συνδέσμου Φιλολόγων  Σερρών. 
Παράλληλα αναδεικνύεται σε κορυφαίο γεγονός για την πνευματική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας. Κατά συνέπεια ελπίζουμε στη στήριξη και στη συνεργασία των εκπαιδευτικών και κοινωνικών φορέων της πόλης και του Νομού, ώστε να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην  κορυφαία διοργάνωση.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΣΙΡΙΣ - SIRIS Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template