Μετάθεση ημερομηνίας εκλογών ανάδειξης νέου ΔΣ του Συνδέσμου Φιλολόγων Σερρών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

   Πληροφορούμε τους αγαπητούς συναδέλφους φιλολόγους – και μέλη του Συνδέσμου μας – ότι στην Τακτική Γενική Συνέλευση, που συγκλήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2015 στο 1ο Γυμνάσιο με παρόντα 32 μέλη, έγινε ομόφωνα δεκτή η πρόταση του ΔΣ για μετάθεση των εκλογών σύστασης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.
   Το σκεπτικό της πρότασης ήταν η δρομολόγηση της διοργάνωσης του 42ου Πανελληνίου Συνεδρίου της ΠΕΦ στην πόλη μας στις 12 -14 Νοεμβρίου: τα περιορισμένα χρονικά περιθώρια και οι απαιτήσεις μιας εκδήλωσης τέτοιου μεγέθους απαιτούν υπεύθυνη διαχείριση, με ομαλότητα και συνέχεια.
   Κατόπιν τούτου και με σύννομες διαδικασίες οι εκλογές μετατέθηκαν στην Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015.

   Επίσης καλούμε τους συναδέλφους φιλολόγους να στηρίξουν την παραπάνω κορυφαία για την πόλη και τον Σύνδεσμο διοργάνωση, προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθειά τους στην προσπάθεια του επταμελούς ΔΣ να προετοιμάσει ένα πετυχημένο από όλες τις απόψεις συνέδριο. Ζητάμε λοιπόν να στείλετε στο mail μας (filologoiserron@gmail.com)  την πρόθεσή σας να βοηθήσετε – πάντα στο πλαίσιο των προσωπικών σας δυνατοτήτων -  κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου στις πολλαπλές ανάγκες που θα προκύψουν.

Για το Δ. Σ του Συνδέσμου 
                      Η Πρόεδρος                                                             Η Γεν.Γραμματέας

                       Σύλια Ζέττα                                                              Δώρα Μπαγανά


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΣΙΡΙΣ - SIRIS Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template