Τιμητική εκδήλωση για το Δ.Ν. Μαρωνίτη


Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών (Σ.Φ.Σ), συνεχίζοντας τις δράσεις του για το σχολικό έτος 2016-2017, διοργανώνει σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών και το Μαξίμειο Πνευματικό Κέντρο εκδήλωση αφιερωμένη στον μεγάλο Δάσκαλο Δημήτρη Μαρωνίτη, που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.



Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:00, στο αμφιθέατρο «Γεώργιος Καφταντζής» της ΔΚΒΣ. Για τον αείμνηστο φιλόλογο θα μιλήσουν οι εκλεκτοί συνάδελφοι  Αλεξάνδρα Μπαΐρα («Δημήτρης Μαρωνίτης: Ένας μεγάλος Δάσκαλος») και  Πηνελόπη Τζιώκα («Ο Δ.Ν.Μαρωνίτης»).

 

Υπάρχουν Δάσκαλοι οι οποίοι μας κάνουν περήφανους που φέρουμε τον τίτλο του φιλολόγου και ο Δημήτρης Μαρωνίτης είναι ένας από αυτούς. Κορυφαίος φιλόλογος, ακάματος μεταφραστής, οξυδερκής δοκιμιογράφος, ένας άνθρωπος που σφράγισε με την παρουσία του την πνευματική, κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου μας, έφυγε πρόσφατα για το τελευταίο ταξίδι της ζωής του αφήνοντας πίσω του βαρύ και πολύτιμο έργο, ανεκτίμητη κληρονομιά για όλους. Σας περιμένουμε για να αποτίσουμε τον δέοντα  φόρο τιμής στο πρόσωπό του.



  Με εκτίμηση
  Για το Δ.Σ
            

     Σύλια Ζέττα                                                 Δώρα Μπαγανά
     Πρόεδρος                                                             Γ.Γραμματέας                                                                                                 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΣΙΡΙΣ - SIRIS Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template