Λογοτεχνικά Βραδινά


     Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν.Σερρών ανταποκρινόμενος στο αίτημα της Βιβλιοθήκης να αναβιώσει για το ευρύ κοινό η ζωντανή συζήτηση για μεγάλα έργα και μεγάλους συγγραφείς της λογοτεχνίας, με τρόπο που ενδιαφέρει τους απλούς αναγνώστες και αποτιμώντας ως πολύ σημαντική την πρωτοβουλία αυτή, στηρίζει ως συνδιοργανωτής τα «Λογοτεχνικά Βραδινά» και καλεί τα μέλη του να τα στηρίξουν ως εισηγητές – αναγνώστες  αλλά και ως συμμετέχοντες ακροατές της λογοτεχνικής αφήγησης.

Μαζί λοιπόν με τη Δ.Κ.Βιβλιοθήκη Σερρών και το Σύλλογο Φίλων της Δ.Κ.Β.Σ και στο φιλικό περιβάλλον της αίθουσας του 3ου ορόφου μια Δευτέρα κάθε μήνα ξαναζούμε τη θαλπωρή της λογοτεχνικής γωνιάς, μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό μας για το αγαπημένο μας λογοτεχνικό έργο - στο πλαίσιο της ευρείας θεματικής «Εμείς και οι Άλλοι».


Ξεκινάμε από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:30 με το «Παραμύθι χωρίς Όνομα,  από την Π. Δέλτα (1910) στον Ιακ. Καμπανέλλη (1955)» που θα παρουσιάσει η φιλόλογος και Γ.Γ του Συνδέσμου Φιλολόγων, κ.Δώρα Μπαγανά.
Θεατρική ανάγνωση επιλεγμένων αποσπασμάτων από τα δυο κορυφαία λογοτεχνικά έργα θα απολαύσουμε από τους συναδέλφους φιλολόγους και μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Φιλολόγων Σερρών κ. Μάλαμα Ισιδώρα και  κ. Αραμπατζή Δημήτρη. 












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΣΙΡΙΣ - SIRIS Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template