Σεμινάρια σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδος


Δυο  επιμορφωτικά σεμινάρια διοργάνωσαν οι Σχολικοί Σύμβουλοι Σερρών, Δρ. Πηνελόπη Τζιώκα και Δρ. Ιωάννης Κιορίδης με συνδιοργανωτές τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Σερρών και τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.). 
Η  πραγματοποίηση δύο ενδοσχολικών σεμιναρίων  με εισηγήτρια την Δρα. Φωτεινή Εγγλέζου, Πρόεδρο του Ινστιτούτου Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.). 
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε μαθητές και φιλολόγους ευθύνης των Σχολικών Συμβούλων Σερρών, με θέμα: 
α) Τα ρητορικά αγωνίσματα στην παιδαγωγική πράξη (για μαθητές) και
β) Καλλιεργώντας τον επιχειρηματολογικό γραμματισμό στο Γυμνάσιο: από τη θεωρία στην πράξη (για εκπαιδευτικούς).
 Τα σεμινάρια  πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα, την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 στο 4ο και το 5ο Γυμνάσιο Σερρών και ώρες 9.00 - 13.25 την Πέμπτη και 12.00-14.00 την Παρασκευή. με τίτλο του Σεμιναρίου: «Σαγηνεύω με τον λόγο μου…πείθω με τα επιχειρήματά μου».
Και με αυτή τη συνεργασία ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών, πρωτοβάθμιο όργανο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, με το θεσμικό του κύρος αποδεικνύει πως υποστηρίζει ασμένως και συνεργάζεται άοκνα, με τεκμηριωμένο πλέον έργο σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, με τους θεσμικούς φορείς της Εκπαίδευσης και της κοινωνίας, υπηρετώντας αποφασιστικά τον κύριο στόχο του την στήριξη και ανάδειξη του μαχόμενου εκπαιδευτικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΣΙΡΙΣ - SIRIS Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template