Μαραθώνιος Ανάγνωσης Χριστουγεννιάτικων διηγημάτων


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ

     Το νέο ΔΣ του Συνδέσμου Φιλολόγων αφιερώνει την πρώτη δράση του στο πνεύμα των Χριστουγέννων  και καλεί τους Σερραίους φιλολόγους να συμμετάσχουν στον "Μαραθώνιο ανάγνωσης χριστουγεννιάτικων διηγημάτων", που θα φιλοξενήσει στη ζεστή πνευματική φωλιά της η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 από τις 9 ως τις 2 το μεσημέρι και 4 με 6 το απόγευμα. Με αφηγητές φιλολόγους και ακροατές μαθητές γυμνασίου και λυκείου θα "διανύσουμε" σελίδες της ελληνικής λογοτεχνικής παρακαταθήκης, υποδεικνύοντας ότι δώρα καρδιάς μπορούν να γίνουν και τα αγαθά της γλώσσας και του πολιτισμού!


*        Καλούμε λοιπόν τους συναδέλφους φιλολόγους να στηρίξουν τη δράση ως συνοδοί καθηγητές των μαθητών τους σε μια ξεχωριστή για την ποιότητά της εμπειρία.
*        Καλούμε επίσης τα Γυμνάσια και Λύκεια των Σερρών να υποστηρίξουν την χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση, επιτρέποντας τμήματά τους να συμμετάσχουν.
*        Οι συνεδρίες με τους καθηγητές-αφηγητές και τα διηγήματα θα ανακοινωθούν έγκαιρα.
*        Δηλώσεις συμμετοχής (καθηγητές-συνοδοί, Σχολείο, τάξη, τμήμα, αριθμός μαθητών) μπορείτε να στέλνετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συνδέσμου: filologoiserron@gmail.com
Σας περιμένουμε λοιπόν!  Για να νιώσουμε, τινάζοντας τη λογοτεχνική χρυσόσκονη, τη θαλπωρή των Χριστουγέννων. Για να επαναφέρουμε, διατρέχοντας τους λογοτεχνικούς θησαυρούς μας, τη μαγεία της ανάγνωσης!
Για το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν.Σερρών
Η Πρόεδρος                                                        Η Γεν. Γραμματέας                    
 Σύλια Ζέττα                                                              Δώρα Μπαγανά


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΣΙΡΙΣ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template